2009. június 13., szombat
Néger kocka
6 tojássárgáját 20 dkg cukorral, 2 ek vízzel habosra keverünk, adunk hozzá 2 dkg kakaót, 7 csapott ek lisztet, 1/2 cs. sütõport és a 6 tojás kemény habját.
Fehér hab:
20 dkg cukrot, 4 tojásfehérjével gõz felett kemény habbá verjük és a tésztára kenve langyos sütõben kicsit megszárítjuk.
Máz: 5 ek tejben 2 dkg kakaót és 20 dkg cukrot sûrûre fõzünk, majd ha félig kihûlt 10 dkg vajat keverünk hozzá.
A hab a sütõben megszilárdul, így könnyen rákenhetõ a langyosra hûtott máz.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése