2009. július 3., péntek
Toltott fasirt
Hozzavalok:
1 kg daralt hus
2 zsemle beaztatva, kinyomva
4 egesz tojas
aprora vagott petrezselyemzold
fokhagyma izles szerint
so
bors
1 evokanal mustar
8 db. fott tojas
A daralt hust a tobbi hozzavalokkal (a fott tojasok kivetelevel) jol osszekeverjuk, elfelezzuk a masszat. Az egyik felet egy hosszu (kalacsforma) tepsibe adagoljuk, egy evokanallal melyedeseket keszitunk, ide kerulnek a fott, megtisztitott tojasok, majd a husos massza masik felevel betakarjuk. Foliaval letakarjuk es sutotol fuggoen legalabb 1 orat sutjuk. A sutesi ido felenel el kell tavolitani a foliat, hogy szep pirosra, ropogosra suljon a teteje.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése