Oldalak

2010. február 13., szombat

Vegyes zoldsegkrem


Hozzavalok:


500 gr brokkoli, karfiol es zoldborso vegyesen (mirelit)
4 fott tojas
jo sok petrezselyemzold
so
bors
2 evokanal majonez
250 gr gorog joghurt
1 fej hagyma

A brokkolit, karfiolt es a borsot puhara fozzuk, leszurjuk es hagyjuk kihulni. A hagymat es a petrezselymet nagyon aprora vagjuk. A kemenyre fott tojasokat megpucoljuk es kockara vagjuk. Az egeszet egy nagy talba rakjuk, hozzaadjuk a fuszereket, botmixerrel jo kremesre keverjuk, majd hozzadjuk a majonezet es a joghurtot is. Jol kikeverjuk es legalabb 30 percre hutobe tesszuk. Nagyon finom, hamar elkeszitheto reggeli vagy vacsora. Friss hazikenyerrel vagy zoldseggel tunkolva fogyasztjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése