2009. július 9., csütörtök
Karfiol fasirt
Az elso karfiolbol keszult fasirtjaim egy "baleset" szulemenyei. :)) Annyira szetfoztem a karfiolt, hogy nem tudtam tojasban kisutni. Azota megtanultam, hogy nem lehet egyszerre fozni is es porszivozni is. :)) Valamit kellett kezdeni a karfiollal, igy egy hirtelen otletem tamadt, egy krumplitorovel megjobban osszetortem, soztam, borsoztam, beleutottem 4 tojast, 2-3 evokanal lisztet adtam hozza, hogy alljon is ossze valamennyire es jol osszekevertem. Egy evokanallal forro olajba kanalaztam es szep pirosra megsutottem.
A vegeredmeny annyira izlett, hogy azota gyakrabban keszitem el ebben a formajaban, es nincs is annyi macera vele, mint a bundas valtozataval, az ize pedig majdnem ugyanaz.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése